Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih
Objave
Vabilo za medije - EVROzajtrk

Vabilo za medije - EVROzajtrk

Vpisano: 18. 05. 2016 \\ KATEGORIJA: Dogodek

Spoštovani novinarji in uredniki,

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je pristopilo v šesti cikel izvajanja mednarodnega projekta EVROŠTUDENT. Raziskava primerja podatke o študijskih razmerah, socialno-ekonomskem položaju in mobilnosti študentov iz skoraj 30 držav širšega evropskega visokošolskega prostora.

Pri nas raziskava pravkar poteka, za izvedbo pa skrbimo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - MIZŠ, Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja - CMEPIUS in Študentska organizacija Slovenije - ŠOS.

Ker bi vam želeli podrobneje predstaviti projekt, ugotovitve preteklih raziskav, možnost uporabe podatkov ter naše načrte za uporabo novih zbranih podatkov, vas vljudno vabimo na

EVROzajtrk,
ki bo v petek, 20. maja, ob 9.30 v prostorih Študentske organizacije Slovenije
(Ljubljana, Dunajska cesta 51 - 1. nadstropje).


Na srečanju bo državni sekretar na MIZŠ dr. Tomaž Boh predstavil projekt ter načrte ministrstva, podatke pa bomo komentirali tudi izvajalci iz projektne skupine EVROŠTUDENT ter drugi člani projektnega sveta.

Verjamemo, da so zbrani podatki zanimivi tudi za vas, zato vas prijazno vabimo na srečanje.S spoštovanjem,

Ekipa EVROŠTUDENT