Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih
Objave
Bodi EVROŠTUDENT!

Bodi EVROŠTUDENT!

Vpisano: 14. 05. 2016 \\ KATEGORIJA: Dogodek

Spoštovani,

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v sodelovanju z mednarodnim konzorcijem EUROSTUDENT izvaja anonimno anketo v okviru mednarodne raziskave EVROŠTUDENT VI.

Slovenija je sodelovala že v štirih raziskavah EVROŠTUDENT, v raziskavi o socialno-ekonomskem položaju študentov, študijskih razmerah in mobilnosti.

Vaši odzivi in pogledi na študijske in socialne razmere bodo del mednarodne analize ter nam bodo v izjemno pomoč pri oblikovanju novih nacionalnih politik. S sodelovanjem v raziskavi pa pomagate tudi pri izboljšanju študentskega položaja in uresničevanju študentskih pravic v Sloveniji.

Vljudno vas prosim, da vprašalnik dobro preberete in ga izpolnite v celoti, saj lahko le tako pridobimo boljše rezultate anketne raziskave ter zbrane podatke uporabimo za kakovostno analizo študijskih razmer v Sloveniji v primerjavi z drugimi EU državami.

Zahvaljujem se vam za sodelovanje ter vam želim vse dobro na vaši nadaljnji študijski in osebni poti.


 

 

 

 

 

 

Anketa je dostopa na tej povezavi.

Z izpolnjeno anketo se potegujete tudi za bogate nagrade v sklopu nagradne igre, katere organizator je Študentska organizacija Slovenije.